All for Joomla All for Webmasters

Despre noi

Despre noi

Scoala de formare profesionala creata la Buzau, are la baza o experienta bogata a colectivului de formatori care conduce de peste 15 ani lucrari de dezinsectie, dezinfectie, deratizare, atit pe domeniul public cit si in domeniul particular, şi care isi desfasoara activitatea in profilaxia sanitar-umana .
Colectivul de formatori condus de catre dr.biolog Ioana Mihalaşcu, este alcatuit din personal cu o inalta calificare: ingineri, chimisti, avind publicate numeroase lucrari privind combaterea vectorilor, obiectiv fundamental din Programul National de asigurare a starii de sanatate, a populatiei, elaborat de Ministerul Sanatatii.

Cursurile se adreseaza in special firmelor care au in obiectul de activitate executia de lucrari de dezinsectie, dezinfectie, deratizare, si care trebuie sa califice si sa certifice angajatii pentru aceasta meserie, dar si persoanelor particulare ce vor sa se califice intr-o meserie de mare importanta .
Cursurile de „ Agenti Dezinfectie,Deratizare,Dezinsectie” trebuie completate, prin cursuri de instruire privind insusirea notiunilor fundamentale de igiena modulul 5- servicii de tip dezinsectie, dezinfectie, deratizare.

AUTORIZATIE

CERTIFICAT DE CALIFICARE PROFESIONALA

Newsletter

Nu ne place spamul. Va trimitem numai informatii utile.
Bottom Logo

Scoala de formare profesionala creata la Buzau, are la baza o experienta bogata a colectivului de formatori care conduce de peste 15 ani lucrari de dezinsectie, dezinfectie, deratizare, atit pe domeniul public cit si in domeniul particular, şi care isi desfasoara activitatea in profilaxia sanitar-umana